Welkom in LE MORNAC, Chambres dHtes in Mornac sur Seudre, Charente Maritime, vlakbij de badplaats Royan. We hopen u een redelijke indruk te kunnen geven van wat u zoal bij ons en in onze omgeving kunt vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstvak: Het Huis

De Tarieven

Tekstvak: Het Dorpje
Tekstvak: De Omgeving
Tekstvak: Contact
Tekstvak: Home Page

Zon-uren per jaar in Frankrijk

Ook kunnen we altijd zorg dragen voor het bespreken van evenementen, rondleidingen, excursies en maneges en voor het reserveren van golfbanen, tennisbanen en restaurants.

 

Voor specifieke vragen, waarvoor u op

deze pagina's misschien

geen antwoord vindt, kunt u

altijd even contact met ons

opnemen. Met de keuzetoets

"Contact" vindt u daartoe

verschillende manieren.

 

Klimaat

De Westkust van de

Charente-Maritime staat

bekend om zijn ideale klimaat. Men vindt hier het mooiste weer van heel Frankrijk, met evenveel zonuren als aan de Middellandse Zee, maar dan wel met schone stranden, helder zeewater en bijna altijd een verkoelend briesje uit de Atlantische Oceaan.

De Kamers

Hoe men een verblijf bij ons zal ervaren, is natuurlijk nooit te voorspellen, maar wij doen er steeds alles aan om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Een prima bed en een overdadig ontbijt zijn natuurlijk de eerste vereisten voor een goed humeur, maar het is net zo belangrijk dat u snel en gemakkelijk de weg weet te vinden in het enorme aanbod van passieve en actieve ontspanning in onze regio. Voordat u 's morgens op pad gaat, gaan we dan ook graag uitvoerig in op uw persoonlijke wensen en ideen. En helpen we u op weg in het oerwoud van mogelijkheden.

Riedel en Jan-Heyme Goedkoop

Tekstvak: Foto Galerie

Welkom